fredag 11. september 2009

Idegnistring i Harstad!

Intet passer bedre for en Livsgnistrer en å være med på Idegnisten i Harstad! Kunnskapsparken Nord i Harstad med Kristian i spissen, arrangerte for tredje året Idegnisten. 2 dager med unge, skarpt utdannede folk, primært fra nord-norge men også andre landsdeler var representert! 2 dager med saftige ideer basert på temaene energi og miljø. Det er også mitt tredje år som inspirator og prosess pådriver og i år som før blir en overrasket over både kompetansen og ide tilfanget disse unge har med seg. Juryen bestående av tunge lokale grundere, Innovasjon Norge og regionrådet i Sør-Troms var som tidligere år mer en imponert over kvaliteteten  og trøkket i de ideene som ble presentert. 3 ulike ideer kreative, nyskapende og framtidsrettede på helt ulike vis.
Takk til Kunnskapsparken i Harstad som benytter seg av langhårede hedmarkinger i slike sammenhenger. Oppmuntringstilsynet godkjenner både arrangementet, ungdommene og ideene i sammen slengen Stå på!

2 kommentarer:

  1. Ja hva er ideene??
    Hva tjente Harstadby på dette?

    SvarSlett
  2. Ideene får en innsikt i ved å kontakte Kunnskapsparken Nord i harstad ved Kristian Bøckman.
    Fortjenesten for Harstad by er at en trekker til seg kunnskaps og initiativrike unge og viser dem at her er det klima og miljø der en kan få utfolde seg både i jobb og privat. Flere av de som har vært med på tidligere Idegnister har flyttet til/tilbake til Harstad, basert på kontakter og muligheter de oppdaget.

    SvarSlett